KLANTERVARINGEN

Ervaringen van onze klanten

Mevr Lolkes de Beer

We gaan altijd zorgeloos op vakantie! Lotte heeft al meerdere reizen voor ons geboekt. Altijd top service, uitstekende reisvoorstellen. Hebben genoten! Lotte, we zullen vaker een beroep op je doen.

Dhr van Moorsel
Kaapstad en Westkaap

Lotte heeft mij geholpen met mijn zoektocht naar activiteiten in Afrika. Snelle reacties en in detail uitgewerkt! Je merkt duidelijk dat Lotte werkt vanuit haar passie.

Mevr Overhoff
Zuid-Afrika

Tijdens een safari heb ik Lotte ontmoet en haar persoonlijke verhaal gehoord. Zeer inspirerend. Ze heeft kennis van zaken en weet waar ze het over heeft.

Mike
Zuid-Afrika

Het was altijd een droom een safari te maken, maar er was altijd die drempel van het onbekende. Maar Lotte’s enthousiasme heeft ons over de streep getrokken. Onze droom is uitgekomen!

Chantal
Zimbabwe en Botswana

Lotte heeft een groot empathisch vermogen, luistert goed en weet hoe ze invulling kan geven aan de wens van de klant. Ze oefent haar vak uit met heel veel passie.

Dhr Vierdag
Namibië rondreis

Lotte heeft voor ons een safari samengesteld. Door haar grote kennis, haar passie voor Afrika en haar klantgerichtheid onderscheidt zij zich in de markt. Een onvergetelijke ervaring!

Martin
Luxe reis Zuid-Afrika

Fantastische reis gehad! Geweldig geregeld van A tot Z. Een echte aanrader voor iedereen. Gaan we zeker herhalen.

Florence
Diverse Afrika reizen

Onze Afrika reizen worden door de expertise van Lotte altijd naar een hoger plan getild. Kleinschalige lodges op bijzondere plekken waarbij de lokale community wordt betrokken.

Albert
Zuid-Afrika Culinaire reis

Gedreven vrolijke onderneemster, die een geweldige droom waar maakt. Lotte maakt mooie foto's en laat je de mooiste plekjes op aarde zien (en de mooiste dingen proeven).

Mevr Schrader
Zuid-Afrika

Lotte heeft onze rondreis naar Zuid - Afrika geboekt. Hierbij goed rekening gehouden met het beschikbare budget en onze wensen. Haar advies heeft onze reis nóg mooier gemaakt!

Dhr van Pol
Botswana & Vic Falls

We hadden eerst een andere bestemming uitgekozen, vooral uit onwetendheid. Lotte neemt de tijd tijdens onze gesprekken. Al met al een hele prettige ervaring!

Henk
Zambia

Lotte is zeer gepassioneerd in haar werk. Haar liefde voor Afrika maakt dat ze met respect omgaat met land, mens en dier. Wij hadden een reis naar kleinschalige bush camps!

Lonneke
Malawi Bush & Beach reis

Lotte vertelt over haar Afrika met zoveel passie en liefde. Je wordt meegezogen in haar wereld. Onze reis was tot in de puntjes te verzorgd zodat we alleen maar hoefden te genieten.

Dhr Margés
Botswana

Lotte is Afrika, Afrika is Lotte. Met Safari Design laat ze je het mooiste van Afrika zien. Met veel enthousiasme vertelt ze je uitgebreid over de mogelijkheden en haar favoriete plekjes.

Meneer Mevissen
Afrika incentive reis

Lotte lokt uit tot interessante gesprekken en weet daardoor haar gesprekspartner(s) te boeien. Ze heeft passie voor haar werk en haalt eruit wat erin zit.

Meneer de Krom
Namibië en Botswana

Dankzij Lotte hebben we de meest geweldige reis gemaakt naar Botswana. Haar passie, enthousiasme en ervaring zijn echt uniek.

Evelien
Familiereis Zuid-Afrika

Lotte denkt echt met je mee. Ze zoekt alles voor je uit, reageert snel, komt met goede tips/suggesties en geen vraag is haar te veel! Daarnaast is ze een heel warm en hartelijk persoon, heel prettig in het contact.

Dhr Driessen
Botswana en Zimbabwe

Safari Design is zeer behulpzaam en kundig! Vanaf het eerste moment voel je je gehoord en merk je dat Lotte weet waar ze het over heeft. Ze luistert goed en past de reis aan op wat je vraagt.

Sabina
Tanzania fly-in reis

Als Lotte over Afrika praat dan stralen haar ogen. Daarnaast heeft ze enorm veel kennis en connecties en kan ze je daardoor uitmuntend adviseren. Lotte = Afrika!

Blanca
Zuid-Afrika selfdrive

Wanneer Lotte ergens voor gaat, dan gaat ze voor goud. Niet alleen voor haarzelf, ook voor de mensen met wie ze werkt. Haar enthousiasme en haar liefde voor Afrika werken aanstekelijk.

Josephus
Diverse reizen naar Afrika

Door de enorme kennis en passie zijn de "special designed" reizen van Safari Design stuk voor stuk een onvergetelijke beleving. Het voelt als een maatpak!

Mevr Minten
Kenia luxe fly-in safari

Zeg je Lotte, zeg je Afrika. Ze luistert en hoort jouw wensen en vertaalt deze naar bijzondere belevenissen. Daarbij is geen enkele vraag te gek. Lotte laat safari dromen uitkomen!

Roeland
Luxe fly-in reis Botswana

Lotte is een gepassioneerde Afrika specialist die veel weet van de bestemmingen die zij aanprijst. Ze blijft bij haar niche en gaat niet voor snelle boekingen naar massa bestemmingen.

Anne
Zambia reis

Er zijn maar weinig mensen die met zoveel kennis en ervaring zo’n mooi product verkopen. Lotte heeft haar hart aan Afrika verloren.

Mevr Veugelers
Zuid-Afrika

Lotte, de reis was om niet te vergeten omdat jij goed hebt geluisterd naar mijn wensen en vervolgens weet waar ik dat dan kan ervaren. Je kennis en expertise zijn ongekend!

Mevr. Born
Zimbabwe en Botswana

Lotte is zeer gepassioneerd m.b.t. zuidelijk Afrika. Ze verkoopt je geen reis, maar een ervaring. Alles klopt! En ik kijk er nog steeds met veel plezier op terug.

Lotty H Photography
Tswalu Kalahari reis

Ik heb Lotte in Zuid-Afrika leren kennen als een ontzettend hardwerkende, toffe professional. Ruimdenkend, vernieuwend en ‘ontdekker’ zijn ook woorden die volledig bij haar passen.

Honour
Zambia & Malawi

Lotte has an incredible passion and tireless energy for everything she does and will put a 1000% dedication in. She is determined to set herself apart in a very competitive industry.

Charlotte
Namibië reis

Lotte is een gedreven persoon die voor haar klanten tot het uiterste gaat om hun droomreis samen te stellen. Haar kennis is ongekend!

Iris
Huwelijksreis Afrika

Lotte is heel prettig om mee samen te werken. Ze weet alles van Zuidelijk Afrika. Echt heel fijn dat ik mijn klanten naar haar kan doorverwijzen voor een safari honeymoon op maat.

Geert
Botswana & Vic Falls

Lotte luistert goed naar je wensen en vertaalt dit naar een uitgebalanceerde reis. Ze is deskundig en kan bevlogen vertellen over eigen ervaringen in Afrika vergezeld van foto's.

Ingeborg
Afrika reis | diverse landen

Lotte heeft een enorme liefde voor Afrika. Alles is zorgvuldig uitgekozen op de mens/klant MAAR met een groot respect voor de dieren daar. En dat vind ik zo mooi!

Antina
Zuid-Afrika luxe fly-in

Door haar ervaring én haar oprechte liefde voor Afrika, weet ze zich heel snel in te leven in de wens van de klant. Ze luistert heel goed en maakt vervolgens een prachtig plan.

Real Role Models
Nav blog over Lake Malawi

Lotte is een fijne vrouw om mee samen te werken. Altijd vooruit willen kijken en naar perfectie streven. Ondernemend, sterk en sprankelend en daarom is Lotte een van onze Real Role Models.

Rob
Zambia en Malawi

Lotte is een absolute specialist (zo niet goeroe) op het gebied van Afrika reizen. Ze kan bovendien erg goed luisteren naar de klant en zich inleven in diens behoeftes.

Incentive reis N9
Zimbabwe en Kaapstad

We asked Lotte to combine charity with entrepreneur sessions in Cape Town and Zimbabwe. With the help of Lotte and her extensive network we did thoroughly enjoy a great experience. Hospitality and the wildlife…. Amazing!  

Safari per 4WD
Namibië

In alle verhalen van Lotte over Namibië spat de liefde er af. Dankzij Lotte kwamen we op plekken waar ik anders nooit gekomen was. Haar liefde voor Afrika is aanstekelijk!

Jos en Florence
Zuid-Afrika en Botswana

We reizen graag ‘ individueel’ met een eigen programma op maat. Deze rondreis was wederom onvergetelijk. Onze volgende reis wordt Zimbabwe, uiteraard via Safari Design.

Familie Ten Hoeve
Zimbabwe

“We hebben een super tijd gehad met Lewis, zo goed zelfs dat Max huilend in het vliegtuig zat.” Ik snap Max wel. Lewis is een safari legende en een van de aller beste gidsen van Zimbabwe.

Familie Groeneveld
Zuid - Afrika & Mozambique

Dankzij de inzet van Lotte hebben wij een 2 in 1 vakantie gehad. Wij zijn letterlijk van de bush in Zuid-Afrika naar de beach in Mozambique gegaan.  Een vakantie om nooit te vergeten!  

Familiereis
Zuid-Afrika

Wat was het een onvergetelijke reis! Alles klopte en we hebben alleen maar genoten! Zo mooi om dit nu ook met de kinderen te ervaren en te zien dat zij er ook super van genoten hebben!

Rondreis per 4WD
Namibië

We zijn zeer enthousiast over onze Namibië reis, die we gemaakt hebben met vrienden. Kortom we kunnen Safari Design van harte aanbevelen!  

Persoon
Aanmelden voor de nieuwsbrief