CONTACT

Referenties

Mevr Lolkes de Beer

We gaan altijd zorgeloos op vakantie! Lotte heeft al meerdere reizen voor ons geboekt. Altijd top service, uitstekende reisvoorstellen. Hebben genoten! Lotte, we zullen vaker een beroep op je doen.

Dhr van Moorsel

Kaapstad en Westkaap

Lotte heeft mij geholpen met mijn zoektocht naar activiteiten in Afrika. Snelle reacties en in detail uitgewerkt! Je merkt duidelijk dat Lotte werkt vanuit haar passie.

Openingstijden

Bent u geïnspireerd geraakt? Graag help ik u verder met uw droomsafari op maat. Ik ben het beste bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur. Buiten deze tijden kunt u een bericht achterlaten, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op. Maakt u liever ’s avonds of in het weekend tijd voor een goed gesprek? Ook dat is op afspraak mogelijk, zowel telefonisch als persoonlijk.


Het kan voorkomen dat ik niet altijd meteen bereikbaar ben, omdat ik met klanten een droomreis bespreek, of omdat ik in Afrika op zoek ben naar de mooiste plekjes voor uw reis.


Geïnspireerd geraakt? Neem dan contact op via onderstaand formulier


SAFARI DESIGN

Bakkerstraat 7b
6041 JP Roermond


lotte@safaridesign.nl

+31 (0) 6 22 80 32 98

Momenteel ben ik in Malawi aan het werk op kantoor, op safari of aan het duiken bij Lake Malawi. Mijn lokale nummer in Malawi is +265 999 357 994. Ik ben via dit nummer en mijn Nederlandse nummer bereikbaar via Whatsapp, maar telefonisch enkel op mijn nummer in Malawi. Ik lees en beantwoord gewoon mijn e-mails, maar het kan zijn dat ik iets minder snel reageer dan normaliter het geval is.


Bankgegevens

Bank: Rabobank
IBAN: NL68 RABO 0323 3234 99


Bedrijfsgegevens

KVK: 69709254
BTW: NL001872614B06


 
Persoon
Aanmelden voor de nieuwsbrief